miércoles, 10 de agosto de 2016

Pa de Pessic de Nata

Pa de pessic de nata, una recepta fàcil i senzilla, amb pocs ingredients i un resultat molt i molt bo. Ideal per l'esmorzar o pel berenar. No t'ho pensis gaire i prova'l !!!






8 clares d'ou
435 g de sucre
335 g de farina tamisada
335 g de nata líquida semimontada
1 xarrup d'anís
1 la pell ratllada d'una llima
Un polsim de sal
Sucrea

Forn 190ºc.
Muntar amb les varetes en un bol les clares i el polsim de sal.
A mig muntar afegir sucre i continuar fins que estiguin ben fermes.
Afegir la meitat de farina amb cura (com per a un pà de pessic), barrejar amb espàtula.
Afegir la nata semimuntada i l'altra meitat de farina amb cura.
Aromatitzar amb una mica d'anís i la ratlladura d'una llima.
Introduir la barreja en motlle engreixat i enfarinat.
Escampar la superfície amb sucre.
Enfornar 40-45 minuts.




BIZCOCHO DE NATA

8 claras de huevo
435 g de azúcar
335 g de harina tamizada
335 g de nata líquida semimontada
1 chorrete de anís
Ralladura de 1 lima
Sal



Además, azúcar

Horno 190ºc.
Montar con las varillas en un bol las claras y el pellizco de sal.
A medio montar añadir azúcar y continuar hasta que estén bien firmes.
Añadir la mitad de harina con cuidado (como para un bizcocho), mezclar con espátula.
Añadir la nata sedimentada y la otra mitad de harina con cuidado.
Aromatizar con un poco de anís y la ralladura de una lima.
Introducir la mezcla en molde engrasado y enharinado.
Espolvorear la superficie con azúcar.
Hornear 40-45 minutos.





Recepta Original: de David de Jorge
Recepta Original: de David de Jorge