Curso de turrones de chocolate impartido por Jordi Bordas en el Aula de Viladecans
Páginas
▼
☆
▼
jueves, 20 de diciembre de 2018
sábado, 15 de diciembre de 2018
Turrons i dolços 2018
Els torrons i dolços de Nadal; torró de quicos, torró de patates xips, torró d'avellanes amb xocolata amb llet, torró d'avellanes amb xocolata fosca, torró de taronja amb cointreau, torró de pinya colada, torró de whisky amb panses, torró de marca de cava amb maduixes, torró de trufa y praline d'avellanes, trufes de xocolata, trufes de xocolata amb licor, roques d'ametlles amb xocolata amb llet i roques de d'ametlles amb xocolata fosca.
miércoles, 12 de diciembre de 2018
Tarta Chocolate frutos rojos
Pastel con bizcocho de chocolate, relleno de crema de frutos rojos, cobertura de chocolate dark y decorado con fresas, arandanos y frambuesas.
domingo, 9 de diciembre de 2018
Tarta Massini
La Tarta Massini no debe confundirse con la Tarta San Marcos, de origen diferente pero composición similar, se compone de un bizcocho muy ligero, habitualmente hablamos de una “genovesa“, que se rellena de 3 capas diferentes. Se compone de una capa de nata, una de trufa y una de yema quemada.
La última capa, que distingue a la Tarta Massini es la yema quemada.
Su origen es catalán y durante mucho tiempo se conviertió en el tradicional Tarta Nupcial. El nombre lo adquirió en honor a Angelo Masini “tenor angelical”, que actuó con gran éxito en el Teatro del Liceo de Barcelona.
La última capa, que distingue a la Tarta Massini es la yema quemada.
Su origen es catalán y durante mucho tiempo se conviertió en el tradicional Tarta Nupcial. El nombre lo adquirió en honor a Angelo Masini “tenor angelical”, que actuó con gran éxito en el Teatro del Liceo de Barcelona.
viernes, 19 de octubre de 2018
miércoles, 4 de julio de 2018
domingo, 24 de junio de 2018
Coques de Sant Joan
Curs de coques de Sant Joan amb el mestre pastisser Jordi Bordas a l'escola de Viladecans.
La coca de Sant Joan és una de les coques més populars de Catalunya i pot ser de classes diferents: confitada amb massapà, crema o nata i ornada amb pinyons, llardons o fruita confitada. És la menja tradicional de la Nit de Sant Joan, quan es reparteix a les revetlles juntament amb vins dolços o rancis; avui, però, aquestes begudes han anat deixant pas al cava. La coca de Sant Joan es deriva del tortell amb ous que es menjava antigament: un dolç de forma rodona, que era una reminiscència clara del culte al sol, ha de ser el doble de llarga que d’ampla.
lunes, 11 de junio de 2018
Curso Chocolateria de Jordi Bordas
Curso de Chocolatería impartido por Jordi Bordas, en el Aula de Viladecans. Todas sus técnicas, tipos, preparaciones y mucho más.