Páginas

domingo, 24 de junio de 2018

Coques de Sant Joan

Curs de coques de Sant Joan amb el mestre pastisser Jordi Bordas a l'escola de Viladecans.



La coca de Sant Joan és una de les coques més populars de Catalunya i pot ser de classes diferents: confitada amb massapà, crema o nata i ornada amb pinyons, llardons o fruita confitada. És la menja tradicional de la Nit de Sant Joan, quan es reparteix a les revetlles juntament amb vins dolços o rancis; avui, però, aquestes begudes han anat deixant pas al cava. La coca de Sant Joan es deriva del tortell amb ous que es menjava antigament: un dolç de forma rodona, que era una reminiscència clara del culte al sol, ha de ser el doble de llarga que d’ampla.




lunes, 11 de junio de 2018

Curso Chocolateria de Jordi Bordas

Curso de Chocolatería impartido por Jordi Bordas, en el Aula de Viladecans. Todas sus técnicas, tipos, preparaciones y mucho más.